JADŁOSPIS W SZKOLE PODSTAWOWEJ NR 4 W GDAŃSKU
PONIEDZIAŁEK |
WTOREK |
ŚRODA |
CZWARTEK |
PIĄTEK |
20.01.2025 r. |
21.01.2025 r. |
22.01.2025 r. |
23.01.2025 r. |
24.01.2025 r. |
Zupa barszcz czerwony z ziemniakami 300 ml ( MLE) Makaron świderki 200 g (GLU, JAJ) Sos jogurtowy na słodko 100 g (MLE) Mus z jabłka 150 g (S02) Kompot owocowy 200 ml |
Zupa kapuśniak z mieszanej kapusty 300 ml Gulasz wieprzowy 150 g (GLU) Kasza bulgur 200 g (GLU) Sałata lodowa z warzywami i sosem vinegret 100 g Kompot owocowy 200 ml |
Rosół z makaronem 300 ml (GLU) Kotlet pożarski smażony 100 g (GLU, JAJ) Ziemniaki 200 g Sałatka z buraków i jabłka z olejem 150 g Kompot owocowy 200 ml |
Zupa pieczarkowa 300 ml ( MLE) Kociołek meksykański z fasolą 150 g (GLU) Kopytka ziemniaczane 200 g (GLU, JAJ) Owoc 1 szt Kompot owocowy 200 ml |
Zupa pomidorowa z ryżem 300 ml (MLE) Ryba smażona 100g (GLU, RYB) Ziemniaki 200 g Ogórek kiszony 150 g Kompot owocowy 200 ml |
W postępowaniu przetargowym na dostarczanie cateringu dla SP nr 4 w Gdańsku w okresie 01.01.2025 - 31.12.2025r. wygrała firma Fudeko SA z Gdyni z ceną za obiad 11,20 zł. Koszt ponoszony przez Rodzica to 6zł; dopłata do obiadów z miasta do każdego ucznia wynosi 5,20 zł.